MEE in Gooise Meren

Onafhankelijke cliëntondersteuning

MEE in Gooise Meren

Heeft u vragen over zorgtaken, opvoeding, onderwijs, wonen, werk of inkomen? Of loopt u vast in de samenwerking met zorgorganisaties? En zoekt u iemand die met u meedenkt en naast u staat? Dan kunt u gratis hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner.

Een cliëntondersteuner van MEE denkt met u mee en geeft informatie en advies, zodat u zelf weer verder kunt. Bijvoorbeeld bij de voorbereiding van een ‘keukentafelgesprek’, het indienen van een aanvraag of het maken van een persoonlijk plan. MEE heeft veel ervaringsdeskundigheid in huis. Iedere 1e dinsdag van de maand sluit een ervaringsdeskundige van het MEE infocentrum GGZ aan bij het inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is dinsdag van 10.30 tot 12.00 uur in bibliotheek Gooi en meer; Wilhelminaplantsoen 18, 1404 JB in Bussum

Hulp van MEE is gratis

MEE is onafhankelijk. Dat betekent dat wij naast u staan. Samen kijken we wat het beste is voor u. Zodat u uiteindelijk zelf keuzes kunt maken die bij u passen. Onze hulp is altijd gratis. U heeft geen verwijzing nodig en u betaalt geen eigen bijdrage.

Bel of stuur een e-mail

Voor informatie, advies en ondersteuning kunt u rechtstreeks contact opnemen met MEE. Bel gerust of stuur een e-mail. We helpen u graag.

T 035 303 01 68
gooisemeren@mee-ugv.nl

Sluit Menu