Een mooie training voor iedereen die  wil leren om wat minder vaak op de automatische piloot te leven, wat bewuster in het leven te staan en de teugels in handen te houden. Maar vooral als je worstelt met veel stress, piekeren, hoge eisen en perfectionisme, angst, somberheid of chronische pijnklachten, dan is deze training een aanrader. Mindfulness lijkt soms wel Haarlemmerolie. Dat is het zeker niet, maar het werkt wel en maakt je minder kwetsbaar voor chronische stress en allerlei vervelende psychische en fysieke klachten.

Voor mensen met een kleine beurs

Eigenlijk zou iedereen ooit in zijn leven een cursus mindfulness moeten kunnen volgen. Maar jammergenoeg is dat voor veel mensen niet haalbaar om de eenvoudige reden dat het een kostbare investering is. Om toch iedereen die dit graag wil de mogelijkheid te bieden kennis te maken met mindfulness en te ervaren wat het voor je kan betekenen, heeft Gooise Meren het initiatief genomen een mindfulness cursus te organiseren voor inwoners van deze regio met een kleine beurs. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. Voor iedereen die graag eerst wat meer informatie wil over de cursus zijn er een tweetal workshops waar je alvast een beetje kunt ervaren wat zo’n training inhoudt en waar je terecht kunt met al je vragen.

Data

Introductie workshops: op woensdag 10 en 17 oktober 2018 in Wijkcentrum Uit-Wijk in Bussum (19.30 – 21.00 uur). Graag vooraf aanmelden.
Startdatum: 31 oktober 2018 (de cursus start bij een minimumaantal van 6 deelnemers en een maximaal aantal van 12).
Locatie: Wijkcentrum Uit-Wijk.
Eigen bijdrage: € 25,-

Informatie & aanmelden

  • lesinmindfulness.nl
  • info@lesinmindfulness.nl
  • 06 245 93 632